Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Splashmon(スプラッシュモン:supurasshumon)

taso(レベル:reberu): ei tietoa

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): ei tietoa

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): vesi-ihmispeto(水棲獣人型:suiseijuujingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Hydro Pressure(Vesipaine): ampuu vettä, Tiger Typhoon(Tiikeritaifuuni), B-drown(B-hukutus): luo kuplan vihollisen pään ympärille ja hukuttaa tämän, Poisonus Force(Myrkyllinen voima)

nimen alkuperä: englannin sana splash eli loiskahdus

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): 

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: 

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): GrandGeneramon(Apollomonin, NeoVamdemonin, Dorubickmonin, Zamielmon, Gravimonin ja Olegmonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Splashmon on vesidigimon, joka voi muuttaa muotoaan, jonka vuoksi vakoilu on Splashmonin erikoisuus. Splasmon liittää hankitut tiedot yhteen ja turvautuu kyborgidigimoneihin suunnitelmien toteuttamisessa. Todellinen muoto, Darkness Mode(ダークネスモード:daakunesu moodo(Pimeysmuoto)), on valkoinen tiikeri, jonka Splashmon ottaa ainoastaan loukkaantuneena tai nurkkaan ahdistettuna murskatakseen vihollisensa. Splashmon inhoaa tätä muotoa, koska se on hänen mielestään hirveä. Splashmon voi luoda itsestään vesihenkiä, Drippineitä(ドリッピン:dorippin(Drippin)). Näin tehdessään Splashmon kutistuu. Kun Drippinit palaavat Splashmoniin, se kasvaa oikeaan kokoonsa. Taktiikasta riippumatta Splashmon arvostaa kauneuttaan ja hylkää taktiikat, jotka pilaavat sen. Splashmon luottaa vain kauneuteensa, eikä sillä ole rahtuakaan luottamusta edes oman armeijansa digimoneihin.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com