Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Gravimon(グラビモン:gurabimon)

taso(レベル:reberu): ei tietoa

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): ei tietoa

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): Tuntematon(種族不明型:shuzokufumeigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: High Gravity Pressure(Korkeapainovoimapaine): puristaa vihollisen, Octa Gravity: hallitsee painovoimaa kahdeksalla lonkerollaan, Gravity Bang(Painovoimapamaus): keskittää painovoiman itseensä ja räjähtää

nimen alkuperä: englannin sana gravity eli painovoima

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): 

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: 

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): GrandGeneramon(muiden Kuolemankenraalien kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Suurten kuolemantähtien armeijan Maanjumala-armeijan kenraali on taktikko, joka voi hallita painovoimaa. Tällä kyvyllä Gravimon voi nerokkaasti kartoittaa tilanteen ja hallita taistelun kurssia tahdollaan. Gravimon on tutkiva digimon, joka käyttää taistelukenttää testaukseen ja tutkii esimerkiksi kuinka paljon tappiota saa aikaan helposti, mitkä taktiikat aiheuttavat joukkojen huutamista tai mikä taktiikka aiheuttaa kaikkien vihollisten kuoleman verta vuodattamatta.

Tämä on Gravimon Darkness Mode(Gravimon Pimeysmuoto). Se on syntynyt Gravimonin, Centarumonien, Crossmonien, Cerberumonien, Sagittarimonien, HippoGryphomonien ja Thunderbirmonien yhdistyessä.

aseet: High Gravity Pressure(Korkeapainovoimapaine)

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com