Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Spadamon/Supadamon(スパーダモン:supaadamon)

taso(レベル:reberu): 6, 8

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, paperi

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): ase(武器型:bukigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Sugar Pound(Sokerijauhanta), Blue Brave(Sininen rohkea), Aurora Blazer(Aamuruskobleiseri), Blast Spada(Räjähdysmiekka), Storm Twin Sword(Myrskykaksosmiekka)

nimen alkuperä: italian sana spada tarkoittaa miekkaa

evoluutio: Popomon - Frimon - Leormon - Leomon - Spadamon(Pandamonin ja Qilinmonin kanssa) - Shoutmon X4S(Shoutmon X4:n kanssa)

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Leomon(Pandamonin ja Qilinmonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): ShoutmonX4S(Shoutmon X4:n kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): Shoutmon X5S(Shoutmon X5:n kanssa)

muut:

muuta: Asetyypin digimonien selviytyjä, joka isäntänsä mukaan muuttuu aseeksi, joka legendan mukaan "enkelin käyttämänä pelastaa maailman ja demonin käyttämänä tuhoaa" Spadamon on viimeinen ja voimakkain asedigimon. Sen persoonallisuus on innokas ja vakava ja se rakastaa makeisia. Vaikka se on voimakas aseena, digimonina sen taistelutaidot ovat heikot. Eruestouvyöhyke oli tunkeilijoiden kohteena, joten Spadamonia käytettiin valttikorttina ajamaan tunkeilijat ja muut asedigimonit sinetöivät sen kyvyt ja muistot. Koska sen sinettiä ympäröivät muistot ovat myös kadonneet, se ei muista tarkkoja yksityiskohtia minne muistot on piilotettu ja kuinka kyvyt palautetaan. Sen jälkeen kun Spadamon pakeni, tunkeilija-armeija miehitti vyöhykkeen ja kaikki muut asedigimonit voitettiin. Spadamon, joka salaa palasi Eruestouvyöhykkeelle, ei muista kuinka palauttaa todelliset voimansa, mutta taistelee tunkeilijoita vastaan.

Tässä kuvassa Spadamon Xros Wars mangan lopusta.

Tässä on varhaisia luonnoksia Spadamonista.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com