Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): DeckerGreymon(デッカーグレイモン:dekkaagureimonmon)

taso(レベル:reberu): 10, 12

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, paperi

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): lisäys(強化型:kyoukagata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Plasma Deckerdrauncher, Storm Bomber(Myrskypommittaja), MailBirdra Launcher(MailBirdralaukaisin), Tera Destroyer(Teratuhoaja), Final Spark(Viimeinen kipinä)

nimen alkuperä: englannin sana decker eli kerroksinen ja grey, joka tarkoittaa paitsi harmaata myös vanhaa tai muinaista tai voi olla väärä romanisaatio sanasta gurei, joka pitäisi romanisoida grea, joka tulee sanasta great eli suuri, mahtava

evoluutio: Botamon - Koromon - Agumon - Greymon - MetalGreymon(MailBirdramonin kanssa) - DeckerGreymon(Deckerdramonin kanssa) - MegaDeckerGreymon(Bombmonin kanssa)

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): MetalGreymon(Deckerdramonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): MegaDeckerGreymon(Bombomonin kanssa)

muut:

muuta: Hyökkäysiskumuoto(強襲突撃形態:kyoushuutotsugekikeitai), jossa yhdistyvät Deckerdramonin hyökkäyskyvyt ja MetalGreymonin voima. Se on muoto, jossa hyökkäys, puolustus ja liikkuvuus ovat tasapainossa. DeckerGreymonin monipuoliset taisteluvoimat vastaavat 324 järjestäytyneen taisteludigimonpataljoonan taisteluvoimaa. DeckerGreymon voi taistella armeijajoukkoja vastaan yksinkin. DeckerGreymonin yhdellä kertaa vapautettu energia aiheuttaa shokkiaallon, joka korventaa maan 10 km. säteeltä joka suuntaan.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com